Kreatura limitowana nr 13

WYGLĄD: Piwo jasne, o słomkowym
kolorze, lekko zamglone.

AROMAT: Lekka kwasowość
i mleczność, przebijana przyjemną nutą
pigwowca.

SMAK: Piwo wyraźnie kwaśne.
Kwaśność pochodzi od sposobu
zacierania za pomocą bakterii kwasu
mlekowego, ale również z naturalnego
smaku pigwowca japońskiego.

Nasze Piwa L Japanese Quince Sour ALE

out of
stock

Japanese Quince Sour Ale

Ekstrakt
wagowo
8,50%
Alkohol
objętościowo
3,40%
Serwuj
w temperaturze
7-13°C
Składniki
woda, słody (jęczmienny pilzneński, pszeniczny), płatki owsiane, sok z pigwowca japońskiego, chmiel Saaz, drożdże LalBrew New England, bakterie kwasu mlekowego

WYGLĄD: Piwo jasne, o słomkowym
kolorze, lekko zamglone.

AROMAT: Lekka kwasowość
i mleczność, przebijana przyjemną nutą
pigwowca.

SMAK: Piwo wyraźnie kwaśne.
Kwaśność pochodzi od sposobu
zacierania za pomocą bakterii kwasu
mlekowego, ale również z naturalnego
smaku pigwowca japońskiego.

Nasze Piwa L Japanese Quince Sour ALE

out of
stock

Japanese Quince Sour Ale

Ekstrakt
wagowo
8,50%
Alkohol
objętościowo
3,40%
Serwuj
w temperaturze
3,40%
Składniki
woda, słody (jęczmienny pilzneński, pszeniczny), płatki owsiane, sok z pigwowca japońskiego, chmiel Saaz, drożdże LalBrew New England, bakterie kwasu mlekowego

polecamy równie gorąco

nasze piwa L zero ale

Zero Ale


EKST.
WAG.
6,00% ALK
OBJ.
0,50%
nasze piwa L DDH Salvadoran

DDH Salvadoran Coffee IPA – Raduga co-op


EKST.
WAG.
16,50% ALK
OBJ.
7,00%
nasze piwa L KorzenneZimowe

Korzenne Zimowe

 
EKST.
WAG.
16,50% ALK
OBJ.
7,10%
nasze piwa L Super Zuber

Super Żuber


EKST.
WAG.
12,50% ALK
OBJ.
4,90%
nasze piwa L pils na fazie

PILS na FAZIE


EKST.
WAG.
12,50% ALK
OBJ.
4,80%
nasze piwa L SABRO NEIPA

Kreatura limitowana nr 15


EKST.
WAG.
16,50% ALK
OBJ.
6,00%